Integrált politika - Makor_Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

BEMUTATKOZÁS
Integrált Politika

A Makor Kft célkitűzései, hogy az eddig elért eredményei és arculatának megtartása mellett megteremtse a növekedéshez és eredményességhez szükséges stabilitást és a belső működési rendszert, melynek a minőség iránti elkötelezettség a meghatározó tényezője.

A Makor Kft célkitűzéseit az alábbiakban határozza meg:
 
MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015, MSZ 28001:2008 szabványok szerinti Integrált Irányítási Rendszert dolgozunk ki, tartunk fenn, harmadik fél által tanúsíttatjuk és folyamatosan - anyagi lehetőségeink figyelembevételével - fejlesztjük.
Szolgáltatásaink minőségének, megbízhatóságának folyamatos fejlesztése a megrendelőink által megfogalmazott elvárások, követelmények figyelembe vételével.
Alvállalkozóink és beszállítóink felé történő elvárás, hogy az integrált politikai elveinket elfogadják és tevékenységüket ennek megfelelően végezzék.
A társaság eredményes működését a szolgáltatás minőségének állandó javításával érjük el, amely minden vezető és minden alkalmazott elsőrendű feladatát képezi.
A tevékenységünket befolyásoló környezetvédelmi, MEB jogszabályokat, illetve határozatokat valamint ezek változásait betartjuk, ezen felül egyéb környezetvédelmi , MEB kötelezettségeket vállalunk és követelményeit teljesítjük.
A fel nem használt anyagok ártalmatlanítása helyett annak újrafelhasználására, újrafelhasználása helyett, annak újrafeldolgozására, újrafeldolgozása helyett, a kibocsátás megelőzésére vállalunk kötelezettséget.
A tevékenységünk körébe tartozó munkabiztonsági és munkaegészségügyi kockázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük és lehetőség szerint csökkentjük
Folyamatosan fejlesztjük az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéshez szükséges személyi és technológiai feltételeket.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz