Integrált politika - Makor_Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

BEMUTATKOZÁS
 Integrált Politika
 
A Makor Kft célkitűzései, hogy az eddig elért eredményei és arculatának megtartása mellett megteremtse a növekedéshez és eredményességhez szükséges stabilitást és a belső működési rendszert, melynek a minőség iránti elkötelezettség a meghatározó tényezője.

A Makor Kft célkitűzéseit az alábbiakban határozza meg:

MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015, MSZ ISO 45001:2018 szabványok szerinti Integrált Irányítási Rendszert dolgozunk ki, tartunk fenn, harmadik fél által tanúsíttatjuk és folyamatosan - anyagi lehetőségeink figyelembevételével – fejlesztjük.
Szolgáltatásaink minőségének, megbízhatóságának folyamatos fejlesztése a megrendelőink által megfogalmazott elvárások, követelmények figyelembe vételével.
Alvállalkozóink és beszállítóink felé történő elvárás, hogy az integrált politikai elveinket elfogadják és tevékenységüket ennek megfelelően végezzék.
A társaság eredményes működését a szolgáltatás minőségének állandó javításával érjük el, amely minden vezető és minden alkalmazott elsőrendű feladatát képezi.
A tevékenységünket befolyásoló környezetvédelmi, MEB jogszabályokat, illetve határozatokat valamint ezek változásait betartjuk, ezen felül egyéb környezetvédelmi , MEB kötelezettségeket vállalunk és  követelményeit teljesítjük
A fel nem használt anyagok ártalmatlanítása helyett annak újrafelhasználására, újrafelhasználása helyett, annak újrafeldolgozására, újrafeldolgozása helyett, a kibocsátás megelőzésére vállalunk kötelezettséget.
A tevékenységünk körébe tartozó munkabiztonsági és munkaegészségügyi kockázatokat folyamatosan figyelemmel kísérjük és lehetőség szerint csökkentjük
Folyamatosan fejlesztjük az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéshez szükséges személyi és technológiai feltételeket
Integrált irányítási rendszerünk működésébe munkavállalóinkat és képviselőiket bevonjuk, és  folyamatos konzultációt biztosítunk részükre.

Budapest, 2020. június 22.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz