Elektromos töltőkút - Makor_Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

TEVÉKENYSÉGEINK
A világ minden tájékán komoly problémát jelent a hagyományos üzemanyag árának folytonos emelkedése, az előállítással és szállítással járó környezetromboló hatások erősödése.

       

A MAKOR Kft. sok hangsúlyt fektet a környezettudatos életmódra, éppen ezért a gépkocsik CO kibocsátásával szembeni küzdelem több fajta alternatívája közül, a pillanatnyilag legcélravezetőbb megoldást választva, megvalósította cégünk az ELEKTROMOS AUTÓK energiaigényének pótlásához szükségez töltőállomásokat.
Mivel ezeknek a járműveknek a töltési periódusa 4-6 óra is lehet, és a világ ritmusába ez az időintervallum nem fér bele minden esetben, ezért a MAKOR Kft. fejlesztései több irányba mutatnak.
A hagyományos, lakossági közegben is alkalmazható töltőállomásainkat ajánljuk az elektromos kerékpárokhoz, és otthoni használatra az elektromos autókhoz is. Természetesen nagyobb objektumokban - szállodák, gyárak – is alkalmazható, abban az esetben, ha a 4-6 órás töltési idő többnyire elfogadható.
Cégünk ezeket a töltőállomásokat kültéri, és beltéri verziókban is kínálja partnereink részére. Egyedi igények alapján is megvalósítjuk a meglévő designhoz, megrendelőink elvárásainak megfelelő töltő kutak gyártását, kihelyezését.
Emellett cégünk kifejlesztett egy úgynevezett „GYORSTÖLTŐ FUNKCIÓVAL” ellátott töltőállomást is, amely segítségével töredék idő alatt (hozzávetőlegesen ½ óra) töltheti fel az akkumulátorokat.
Ezeket a gyorstöltő funkcióval ellátott állomásainkat csoportos felhasználók, szolgáltatók részére ajánljuk.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz