Cégtörténet - Makor_Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

BEMUTATKOZÁS
A Makor Kft. 1998.10.05-én alakult., tulajdonosok Makai Róbert és Korom Andrea.

A Makor Kft. alakulása óta számos területen tevékenykedik. Megalakulásunkkor elsősorban az építőiparban voltunk jelen, amely területhez kapcsolódó tevékenységünk jelenleg is hangsúlyos. Részt veszünk családi és többlakásos társasházak kivitelezésében, benzinkutak építésében, irodaház építésében, többszintes épületek teljes klimatizálásában (pl. Antenna Hungária irodaház), irodaházak strukturált hálózatának teljeskörű kiépítésében, ipari csarnok építésében acélvázas könnyűszerkezeti elemekből. Emellett már több éve szerződött partnerként végezzük mobilszolgáltatók hálózatának kiépítését, karbantartását, fenntartását. Részt veszünk különböző távközlés-technikai beruházások kivitelezési, illetve karbantartási munkáikban is, mind fő-, mind alvállalkozóként, valamint karbantartást végzünk országos üzletláncok üzleteiben is. A Makor Kft. „hozzászokott” az extrém munkakörülmények közötti munkavégzéshez is, úgymint üzemelő egységek mellett végzett munka, extrém daruzási-deponálási lehetőségek.

Folyamatos újításainknak, fejlesztéseinknek köszönhetően a kivitelezés mellett kereskedelmi tevékenységet is folytatunk.
A környezettudatos cégfilozófiánknak köszönhetően nemcsak a hulladék kezelésre szakosodtunk, de a 2011-es évben elektromos közlekedési eszközök, és ezen járművekhez kapcsolódó töltő kutak gyártását, kereskedelmét is megkezdtük.

Beruházásainknak, és korrekt megítélésünknek köszönhetően, a villamossági anyagok adott termékcsoportjára kizárólagos nagykereskedelmi jogot kaptunk Budapest területére.

A Makor Kft. az alapítás óta folyamatosan fejlődik, árbevételünk évről-évre növekszik. Tevékenységünk során adó és TB tartozásunk, peres ügyünk nem volt, nem indult ellenünk csődeljárás, szállítóinkat, alvállalkozóinkat mindig határidőre kifizettük/kifizetjük. Tőkeigényesebb munkáinkat is képesek vagyunk a cég forrásaiból finanszírozni, de szükség esetén lehetőségünk van banki finanszírozás bevonására is a kivitelezés zökkenőmentes biztosítása érdekében.

Alkalmazottaink száma 30-50 fő között mozog, szakembereinknek jelentős tapasztalata van az építőipar és karbantartás minden területén. Cégünk jelentős kapacitással bír, köszönhetően az összeszokott, rugalmas, szakképzett munkaerőnek, jól felszerelt, modern szerszám-gépparkunknak és a nagyfokú mobilitást biztosító gépkocsiparkunknak, mely mikrobuszokból, terepjárókból és személyautókból áll. Kapacitásunk nagyságában természetesen szerepük van alvállalkozóinknak is, valamint jól működő diszpécserközpontunknak is.

Cégünk dinamikus fejlődésének legfőbb alappillére, hogy munkáinkat mindig a szerződéseknek megfelelően, az érvényben lévő szabványok és jogszabályok maradéktalan figyelembevételével, megrendelőink által előírt minőségben és határidőre végezzük el, a lehető legkedvezőbb pénzügyi feltételekkel.

A korábban említett környezettudatos cégfilozófiánk hitelességét igazolja, hogy megszereztük az ISO 14001-es környezetvédelmi minősítést is.
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz